Læserne siger…

Henrik, Slovakiet
Verden Kalder er ramt spot on. Det burde være et krav at både virksomheder som sender folk ud, og dem som skal af sted første gang, skulle læse den, før de skrev kontrakt.”

Louise, bosat i Danmark/Sydafrika:
Verden Kalder er en usædvanlig bog. Usædvanlig vellykket og usædvanlig, fordi den præcis er, hvad den giver sig ud for at være. En lødig og lettilgængelig håndbog til global inspiration.
Bogen rammer solar plexus på drømmen om et liv i udlændighed. Den forholder sig skarpt og velformuleret til allehånde globale udfordringer og anviser en lang række håndgribelige råd, der er værd at blive klog af, før drømmen møder virkeligheden. Eksemplerne er mange og på en usædvanlig ligefrem måde, bliver man meget meget klogere på livet udenfor den danske andegård. En oplagt gaveidé til enhver verdensborger in spe.”

Michael von Bülow, dansk kommunikationsforum:
“…Har man bestemt sig for en udstationering er bogen lige i øjet som en forberedelse på, hvilke overvejelser og udfordringer man vil blive konfronteret med, både før og under udstationeringen…” Læs hele anmeldelsen af Verden Kalder hos Dansk Kommunikationsforum

Anmeldelse: Kirkehilsen, den danske sømandskirke i Hong Kong (Henning Høeg Hansen). “…Spredt ud over siderne er utallige praktiske råd til hvad man kan gøre for at lette overgangen til nye lande og nye udfordringer. Og hele tiden er teksten krydret med citater fra folk, der selv har prøvet at stå i problemerne til halsen…” Læs hele Henning Høeg Hansens anmeldelse af Verden Kalder

Mariann, USA
“Jeg havde under vores første udstationering i gave fået bogen Verden kalder. En super anbefalelsesværdig bog, som hjalp mig rigtig meget, idet vi med det tidligere firma ikke blev tilbudt et udstationeringskursus. Jeg har netop genlæst bogen og bruger også ofte bogen som opslagsværk for at finde nyttige informationer. Jeg har bl.a. lige helt konkret brugt citatet vedr. danske børns integrering i det amerikanske skolesystem under et møde med børnenes ELL-lærer og hun synes også, at det er helt fantastisk, at der er udgivet en brugbar bog om emnet. Hun ville ønske, at bogen var oversat til engelsk, så hermed en opfordring til det.”

Gitte, USA
“Jeres bog er i den grad meget fyldestgørende læsning og kan også bruges til opslag. Den indeholder emner jeg på intet tidspunkt ville have tænkt på, selvom jeg stod midt i en flytning. Jeg har derfor undgået nogle overraskelser, som jeg da sikkert nok skulle have klaret, men det har gjort det meget nemmere at håndtere.”

Irene, planlægger udstationering
”Det er sjovt, lærerigt og spændende, at få indsigt i andres oplevelser af forskellige kulturer. Jeg ved, at jeg efter at være ”landet” i et nyt land, skal finde et indhold i min tilværelse, da jeg er meget aktiv både arbejdsmæssigt og i min fritid her i Danmark. Derfor er det utroligt lærerigt at høre om andres oplevelser netop på den front, da jeg er bevidst om, at jeg bliver ”bindeleddet” i familien. Det har jeg prøvet før, men ikke med en ny kultur indover.”